Pand drukkerij van dijk

Ontwerpen en bouwen van websites

Drukkerij van Dijk bouwt responsive websites in WordPress. Dit houdt in dat de website die wij bouwen geschikt is voor desktop, maar ook voor tablets en mobiele apparaten. Bij al onze websites leveren we een cms systeem, waarmee je zelf heel eenvoudig je website kunt bijhouden. Liever niet zelf doen? Dan kunnen wij dat ook van je overnemen.

Wordpress

WordPress is een systeem om je website mee te bouwen en te beheren. WordPress heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een volwaardig CMS systeem waar allerlei plug-ins aan gekoppeld kunnen worden om de functionaliteiten van de website uit te breiden. WordPress is momenteel het meest gebruikte contentmanagementsysteem.

WordPress is open-source en wordt dagelijks doorontwikkeld door mensen over de hele wereld en mag vrij gebruikt worden. Je betaalt dus geen kosten voor de licentie. Er bestaan veel templates en plug-ins voor WordPress die je kunt aanschaffen. Je betaalt ons voor de installatie, inrichting en aanpassingen van deze template. Het is wel belangrijk een WordPress site technisch up te date te houden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ook voor het opfrissen van uw logo of huisstijl